TC Regulus

Reklama
VJ Vendula Jetenská @vendula.jetenska před 14 roky19.12.2009 23:21:00
TC Regulus

Dobrý den, mám 3 týdny TC Regulus Eco Air a jsem šíleně naštvaná. 14 dní jelo TC jen pro suterén, kde mám 3 radiátory a žebřík, nejvyšší dosažená teplota v suterenu i po namontování garážových vrat byla 16-17 stupnu, venkovní zařízení namontované vedle garáže mi přijde příliš hlučné, když vše večer ztichne připadám si jak na letišti a děsím se, zda mi nepřijdou vynadat sousedi, v noci nemohu dlouho usnout jak hucí. 16.12. topenáři pustili "teplo" do přízemí, podkroví, kde je rozvedeno podlahové topení 120m2 ze 133m2 zalité anhydridem, po 5 dnech jsou tam podlahy stále ledové, denně zařízení sežere 130-200Kwh a na to mi je tvrzeno, že je to normální, že až se dům zahreje se to usadí, cekala bych 80-100Kwh (pri suterenu byla spotreba 50-60Kwh den), ale takto mě to celé normální nepřijde, přijde mi že TC pořád jede jen na elektrickou patrolu a naplno a stejne nezvládá, to jsem si rovnou mohla koupit elektrický kotel :-(. I ohrev vody mi moc neprisel, hlásila jsem, ze v dome bude zit 7-9 osob, prý ze dají bojler na 320l, ale v týdnu jsem si napustila vanu cca 100l a bylo po teplé vode, tak nechci videt az tu bude lidí 6. Máte prosím s Regulusem nekdo zkusenosti nebo muzete mi nekdo nejak poradit? Po tom co tady ctu, kolik kdo dal za zarizeni, montáz, plati za energie mám chut jim jejich TC vrátit, vymenit za jiné ci elektrický kotel-zatím jsem zaplatila pouze polovinu. Dekuji moc za rady

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

88 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.