Chci v pokojích vytvořit přiznaný tramovy strop.Mezi trámy budou vloženy palubky do zafrézovaných drážek.Z pohledu půdy to bude naprosto rovná plocha.
Můj pohled na věc je následující: položit na to parotěs,který bude vlastně dokonale připevněn bez prošroubování jako u sdk.Na to izolaci kterou v případě rozšíření domu vložím mezi krokve.
Půda tedy bude NEVYTÁPĚNÁ.
Muj dotaz je následující: Jak se bude trámům v tomto prostředí dařit? Budou vystaveny vlhkosti ale budou vlastně odkryté, takže by měly větrat.Máte s tím někdo konkrétní zkušenost, nebo víte že je takováto skladba stropu z hlediska trvanlivosti trámů nereálná?
Beru zpět, co jsem napsal. V tomto případě bych se taky obával co to provede. Dělali jsem podobnou rekonstrukci, ale…
před 11 dny
Super, moc děkuji za odpověď. Jen Vám přiblížím nákresem, jak to cca plánuji, tak mi prosím jen potvrďte, zdali je to…
před 12 dny
Ono nevadí, že ty páry uniknou, ale vadí pokud budou procházet izolací. Jednoduše položíte parotěs a ten u stěn ohnete…
před 12 dny
8 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení