tepelna ztata

Rubriky:

Reklama
TK Tomas Komar @tomas.komar629 před 9 roky04.12.2014 19:49:00
tepelna ztata

Dobry den
Prosím mohl by mi nekdo říct hlavní aspekty ktere ovlivnuji tepelnou ztratu domu??( vim že podstatne je zdivo zatepleni atd,)
věc se ma takto b:byla mi vypočitana tepelna ztrata domu u novostavby bungalovu . Po te jsme ale plany zmenili : tvar rozmery počet oken. bude tedy tepelna ztrata jina ?? dekuji za odpoved.
A jako druha vec - da se nekde spočitat jako laik tepelna ztata bungalowu.?? dovedl by někdo z odborníku tady odhadnout co nejpresněji TZ. Bungalow rozmery 1380x1330x1010 dum ve tvaru L se zastresenou terasou. porotherm 40 + polystyren 10
okna budou 3vrstva. orientace pokoje a obyvak na jih , loznice kuchyne na sever.v celem dome bude podlahovka, anhydrid , zřejme tepelne čerpadlo zeme voda. mooooc děkuji za jakoukoli připominku a odpoved

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

20 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.