Polystyren na strop

Rubriky:

Reklama
PJ Pavel Jandák @pavel.jandak před 8 roky22.09.2015 13:43:00
Polystyren na strop

Dobrý den,
chtěl bych Vás poprosit o radu.Řeším úniky tepla z kuchyně a koupelny.Na stropě jsou pouze prkna potažená rákosem a omítka.Nad stropen je menší půdička.Je to vlastně takový dřevěný přístavek k RD.Přemýšlím nad zateplením.Původní majitel nalepil na strop, takové okrasné polystyrenové kazety tloušťky pár mm.Myslel jsem, že bych je otrhal a nalepil polystyren.Nevím, zda použít EPS nebo XPS a jakou tloušťku?Na strop bych udělal rošt z latí, mezi které bych vsunul polystyren a celé to zaklopil palubkami.V kuchyni by to šlo.Tam je cca 25cm rezerva mezi oknem a stropem.V koupelně je však pouze cca 15cm, takže tam bych asi pouze polystyren nalepil na strop.Čím lepit?Je nutné použít parotěsnou zábranu?Udělali by jste něco jinak.Vím, že by bylo asi správné udělat strop se sádroše, dát parotěsku a pak vatu, ale tohle by mohlo taky pomoci a zvládl bych to sám.Máte jiný názor?Moc Vám děkuji za rady.Jandák

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.