Jak spravne topit v podlahovce (vodovodni)

Rubriky:

Reklama
TN Terka Novotna @terka.novotna před 6 roky13.11.2017 16:41:00
Jak spravne topit v podlahovce (vodovodni)

Ahoj, mam prosím dotaz, stehujeme se do novostavby... Elektrokotel, vodovodni podlahovka, venkovni cidlo teploty, termostat v kazde mistnosti, na chodbe slouzi zaroven jako centralni, kde je snizen prutok na minimum udajne,aby se ta chodba tak rychle nevyhrala, protoze po vyhrati chodby to pak vypne pry vsude... Jak topite v podlaze? Potrebovala bych alespon nejaky nastrel, zbytek uz postupne doladime :-) Mam strach abych nenatopila tu chodbu, jelikoz pojede "porad" (pri sepnuti jakekoli mistnosti), aby mi pak nevyply termostaty v ostatnich mistnostech... Jak to mate nastaveno vy? Na kolik nastavit centralni na chodbe, kdyz pokoje chci cca na 22 stupnu? Obyvak budeme pritapet krbem,kdyz budeme doma. Topit cely den stabilne? Nebo i ubrat stupen, dva? Pry cerpadlo ani nema jet nonstop, tak tomu taky moc nerozumim,jak mam topit teda... Chtela jsem mit nastaven utlum na 21 mimo program, takze vlastne kdykoli muze byt potřeba sepnout jakoukoli mistnost, treba v noci a tak... Ale co kdyz chodba bude nahrata a ten jeji centralni termostat mi nesepne? Na kolik takovy termostat nastavit? Trochu se i obavam,ze kdyz chodba pokede "porad", ze protopime majland... Jak to mate prosim nastaveno vy cely ten system?

DEKUJI ZA VASE ZKUSENOSTI

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

125 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.