Izolace příček na půdě vytápěná/nevytápěná část domu

Reklama

Rubriky:

Reklama
JH jiří haberle @jiri.haberle před 6 roky02.03.2018 10:22:00
Izolace příček na půdě vytápěná/nevytápěná část domu

Dobrý den, rozhodl jsem se na základě doporučení zdejších odborníků zaizolovat příčky v patře mezi obývanou místností a neobývanou místností. Příčka má 10cm a já budu izolovat z vnější ochlazované strany pomocí EPS lepeného na pěnu. Až sem je vše v pořádku ale nyní jsem narazil na takový menší problém který bych si rád vyjasnil. V místě kde bude EPS v kontaktu s obvodovou zdí která je poze 20cm by ch nechal mezeru a prosto vypěnil nízkoexpanzní PUR pěnou protože si myslím že se mi nepodaří EPS napasovat ke zdi uplně přesně. Nehrozí nějaká kondenzace v těchto místech? Nerad bych pak zjistil že mi v rohu uvnitř místnosti kde se bude topit tvoří kondenzát. Viz obrázky. To jsou ta místa o které mám strach. Přecejenom zde by bylo ideálni EPS z venkovní ochlazované strany, ale bohužel to se zatím dělat nebude a ani do budoucna jsem to neplánoval.
Jaký na to máte názor je to možné vůbec takhle řešit? na pudě je v těchto dnech pod nulou.

Děkuji za pomoc.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.