Optimálna teplovzdušná (kompaktná?)jednotka pre rodinný dom.

Rubriky:

Reklama
PS Peter Strecho @peter.strecho před 6 roky05.03.2018 22:51:00
Optimálna teplovzdušná (kompaktná?)jednotka pre rodinný dom.

Dobrý deň.Dokončujem RD s TZ: 3,6 kW/-11°C,v Nitre/SK.Mám navrhnutú projektantom teplovzdušnú jednotku Nilan VP 18 K,WT.V poslednej dobe som zachytil rôzne šumy,ktoré spochybňujú ,že Nilan je najlepším riešením,najmä problém ,že jednotka pracuje len v režime ON/OFF,pochybnosti ohľadne účinnosti pri vonkajšej teplote nižšej ako je -3°C a tiež tomu zvýrazňovaniu,že sa nejedná o zariadenie primárne určené na vykurovanie(je mi jasné,že vykurovať teplým vzduchom dom je pri splnení podmienky max.rýchlosť vzduchu 3 m/sec.,hlučnosti,vysušovaní vzduchu ako aj finančných limitov,kedy sa podobné jednotky dostávajú do vyššej cenovej hladiny,je zložité.I napriek tomu sa chcem opýtať skúsených a znalých čo by ste mi odporučili do RD na prevetrávanie,vykurovanie,ohrev TÚV tak aby som nemal v dome strojovňu s multirozvádzačom a aby išlo o efektívne riešenie? Možno najlepším riešením je naozaj Nilan...Za každú dobrú radu vopred ďakujem!

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.