Zatepleni ... Jake?

Rubriky:

Reklama
TB Tomáš Blecha @tomas.blecha před 6 roky17.04.2018 16:37:00
Zatepleni ... Jake?

Zdravim vespolek,

poprosil bych o par rad ohledne budoucich praci na domu. Abych uvedl situaci,koupili jsme starsi dum ten je ve svahu,takze zespoda mokry - budeme podrezavat. K domu je pristavovana cca 12 let nazpet garaz ale tato je v soucasne dobe totalne mokra. Na strese ktera byla asi zamyslena jako terasa je polozena dlazba a touto to proste chcije do sten. Chystam se oklepat zbyvajic omitku co neopadala,dlazbu vymlatit,nechat vyschnout a na to zatim provizorne zatim IPU. Holt tam nebudeme chodit.

Tak ale uz k veci po prvni zime jsme zjistili ze v pokoji ktery jsme zvolili jako pokojik je cca o 2 st chladneji,kdyz jsme zkoumali cim to bude tak zdivo v patre je pouze 40 cm,takze okno + zazdneny vchod ci co to bylo dava pokoji zabrat (viz foto) - ten vchod neni uplne vyplnen takze zde je tloustka zdi cca 20 cm :/ toto dozdime zevnitr ale chtel bych prave letos aspon celou vnejsi stenu zateplit. Je ale na strane garaze a jak jsem shora popsal garaz je vlhka a vsiml jsem si ze to taky leze jeste kousek po stene.

Jsem laik a proto bych se chtel zeptat:

- kontaktni (polystyren) zatepleni asi ne?
- nacpat tak vatu tedy provetravane zatepleni?

+ muj napad: ke zdi vevnitr pokoje jeste pristavit jednu radu cihel? Tj zvetsit tloustku zdi,tedy pokud to jde a neni to nejaka prasecina?

Diky moc za postrehy

Tomas

Ps: snad se fota vlozila kdyztak vlozim dalsim prispevkem

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.