Reklamace parapetů a s tím spojená oprava fasády

Rubriky:

Reklama
RJ Roman Janek @roman.janek před 5 roky28.08.2018 12:10:00
Reklamace parapetů a s tím spojená oprava fasády

Dobrý den,
mám problém s parapety, které nejspíše bude muset firma v záruce vyměnit (2 roky po vybudování). Kvůli napojení mi však firma říká, že tím poškodí omítku. Známý mi však říká, že pokud budou "trhat parapety" je nutné odstranit i část zateplení v okolí parapetů a fasádu udělat nově. A kvůli různému stárnutí barvy, že je nutné udělat celou plochu omítky znovu.
Jak se toto řeší? Dělá se opravdu celá omítka nově? Případně i včetně lepidla?
Jak se v těchto případech postupuje?

A jeden pod dotaz: může být to, že nám začaly lézt do domu mravenci nějaká indikace, že je zateplení nekvalitně udělané? Předpokládám, že díky otvírání balkónových dveří a oken vznikly někde malé trhlinky, ale hlavní je, že se museli mravenci dostat k těmto trhlinkám. První rok od zateplení jsme tyto problémy neměli. Mravenci se objevili až letos.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.