Izolace půdy a podlaha

Rubriky:

Reklama
TB Tereza Baudysová @tereza.baudysova před 4 roky08.09.2019 10:14:00
Izolace půdy a podlaha

Dobrý den,
potřebovala bych poradit. Zadala jsem na poptávce realizaci podlahy z OSB desek na půdě, doplnění minerální vaty a nátěr lakem na ploše 40 m2. Ozval se řemeslník, který byl ochoten rychle realizovat zakázku. Chtěl zálohu na materiál 28 tis. V průběhu zakázky jsem na vlastní oči viděla, kolik materiálu spotřebovali a kolik nosili zpátky do dodávky. Napočítala jsem spotřebovaných max. 26 desek 22mm, 3 baliky vaty 10 cm, 2 baliky 18 cm, 8 ks latí a lak 4kg. Odhadem si myslim, že je to materiál tak za 15 tis. Za práci bude po mne chtit 6 tis, což si myslìm, že by mělo zbít z té zálohy i s dopravou. Jsou mé výpočty správné? Navíc mi tahaly desky domem a nepočítam odřenou zeď či dřevěné schody. To jsem si zkontrolovala hned, ale až když jsem šla do ložnice, zjistila jsem, že prošlápli sadrokarton. Tak čekám, až mi to opraví a pak vyrukuju s konečným proučtování za material a myslím, že už asi nemají nárok na peníze za práci. Byli 3, 11 h prace. Smlouvu nemáme.děkuji za názory.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.