Rost na stavajici krokve pro zvyseni izolace

Rubriky:

Reklama
JD Jan Docekal @jan.docekal před 4 roky23.10.2019 10:55:00
Rost na stavajici krokve pro zvyseni izolace

Dobry den,

pustili jsme se do kompletni rekonstrukce domu a mam nekolik dotazu kolem zatepleni strechy. Dum je z 30. let min. stoleni. Stavajici krizova strecha ma zachovaly krov. Krokve jsou bohuzel celkem nizke, 10x13cm. Pro zatepleni a cerpani dotace z programu NZU mame projektovane dve izolace: střešní konstrukce musí být zateplena izolací z minerální vlny tl. 140 mm - mezi krokve, se součinitelem tepelné vodivosti 0,041 + izolací z minerální vlny tl. 180 mm - nad krokve, se součinitelem tepelné vodivosti 0,035. Abychom se vyhnuli celkove vymene krovu (abychom meli vyssi krokve), existuje nejake reseni, jak izolovat prostor mezi krokvemi a take nad nimi? Mate nejake reseni, jak postavit rost, kam by se dostala ona 180mm izolace? Nad tuto izolaci pak dame paropropustnou zabranu a budou pokracovat kontra late a prkna pro krytinu Dacora. Jak je videt z obrazku, podkrovi je celkem nizke, proto bychom chteli izolaci smerovat nad strechnu.


Dekuji za nejake navrhy reseni!

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.