Probehlo vysouseni podlahy?

Rubriky:

Reklama
OH Ondřej Holeček @ondrej.holecek před 4 roky13.12.2019 14:12:00
Probehlo vysouseni podlahy?

Pred rokem jsme poprve zapojovali kotel a tedy probehl nabeh a vysouseni podlahy. Kotel je Vitodens 222, VIessmann.

Nastal ten problem, ze se vysouseni samo po 30 dnech nevypnulo a pokracovalo dal az jsem si toho o mesic pozdeji vsimnul a nechal technika, aby kotel prepnul do provozniho rezumu - tj. mesic se masivne topilo uplne zbytecne.

Podle spotreby plynu je zrejme, ze se za celou tu dobu v dome dost topilo. Nicmene, jestli se skutecne topilo podle pozadovaneho gravu, tezko rict.

V prilozenem obrazku je zejmnea svisla oranzova cara, o ktere nevim, co znamena. Vsimnul jsem si ji zhruba po tydnu a na tomto miste tato cara zustala po celou dobu vysouseni, tedy s datem ukonceni nema nic spolecneho.

Moc by mne zajimalo:
1. Co znamena tato oranzova cara a proc tam je?
2. Proc se nabeh sam po 30 dnech nezastavil? V zadnem servisnim nastaveni jsem nenasel nic, ceho by se tohoto "nezastaveni" dalo dosahnout.
3. Probehlo vysouseni spravne dle planu?

Nejsem si jisty, jestli obrazek nejakou z mych otazek dokaze vysvetlit. Ve viessmannu vsichni tvrdi, ze je to v poradku, nicmene ani na jednu z mych otazek nikdo jasne odpovedet nedokazal.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

39 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.