Vyhledávání
Naše další weby
Zdravim, v kvetnu jsem si nechal do novostavby namotovat sadu kotel+bojler od Protherm (Ray 14). Slouží pro teplovodni podlahovku a ohřev vody. Od začátku s ním byly problémy - F75, po výměně čerpadla pak F20 (přehřívání) - pomocí servisáka jsem vypnul HDO (servisák tvrdí, že to akorát ničí kotle) a nastavil v servisním menu menší max teplotu. Kotel jel v pohodě cca 2 měsíce. Nyní se mi stala kuriozitka, se kterou si nevím rady. Kotel nespíná, ale žádná chyba se na displeji nezobrazí. To znamena, ze nefunguje vytapeni ani ohrev vody - coz je u me celkem problem - mam 2 male deti. 2 krat jsem to vyresil shozenim pojistky nebo restartem, ale od vcerejska proste nesepne, at delam co delam. Muj sevisak ted bohuzel nema cas a po telefonu mi rika, ze se s tim nikdy nesetkal. Nema nekdo zkusenost s necim podobnym? Diky.
Jak jste to nakonec vyresil ? Mel jsem to same a problem byl, ze nekdo zatahl za kablik od termostatu a ten byl napul…
před 2 roky
Na kontrolu, zda běží čerpadlo stačí třeba vařečka. Jeden konec opřete o čerpadlo a druhý o ucho. Pokud čerpadlo, běží…
před 4 roky
Ok, zkusim to. Dekuji vam i ostatnim za cenne rady. Vazim si jich.
před 4 roky
16 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení