Cena elektrických topných kabelů

Rubriky:

Reklama
PN Pavlína Novotná @pavlina.novotna před 3 roky25.09.2020 09:32:00
Cena elektrických topných kabelů

Dobrý den, prosila bych o radu s elektrickými topnými kabely.

Byt 70m², tepelné ztráty 4.954 kW, rekonstrukce bývalých kasáren, stropy vysoké téměř 4 metry, situován na severo východní stranu - slunce pouze ráno.

Topení je řešeno developerem ústřením vytápěním místními teplárnami, vzhledem k zachování vysokých stropů jsme se rozhodli toto topení doplnit elektrickými topnými kabelami, jen jako doplněk k vytápění, i v letních měsících když bude chladno a teplárny ještě netopí, využili bychom kabelů. Podlaha bude lepený vinyl.

Poptali jsme několik firem a trošku mě udivili cenové nabídky, pohybující se od 50.000,- až do 98.000,- včetně termostatů, popravdě jsem počítala s investicí kolem 40.000,- vzhledem k tomu, že se bude vytápět pouze plocha cca 55m² (odečtena kuchyň, šatna atd.). Na kolik vyšly elektrické topné kabely Vás? Doporučíte firmu? Nejlépe Jižní Čechy.

Dále by mě zajímalo, jaký byste zvolili výkon těchto kabelů při takovémto dotápění? Vzhledem k nákladům na vytápění?

Děkuji mockrát za Váš čas!

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.