RADA

Rubriky:

Reklama
JV Jiří Vavřík @jiri.vavrik před 3 roky24.11.2020 09:43:00
RADA

Řeším stále stejný nehorázný nepořádek úředníků našeho města. Koupil jsem nový plynový kotel do řádového rodinného domku Viessmann 100 a kolektory na ohřev teplé vody. Dostal jsem podporu od státu, Zelená úsporám. Jeden soused též si pořídil kolektory na ohřev vody, což mě potěšilo, že nebudou nám někteří závidět. Onen človíček aby ušetřil ještě více na energii, tak si postavil bez povolení krb-horkovzdušný. Úřednice přes naše protesty krb zlegalizovala a my máme problém. Kotel saje vzduch ze střechy a imise souseda máme nejen v domě, smrad, na fasádě saze a saze také saje kotel a zanáší se spalovací komora kotel. Nikoho to nezajímá na odpovědných místech města, kraje či MŽP. Topí samozřejmě levným dřevem, z komína vychází dým dle úředníků stupnice 1 a jak dál? Dokonce tento člověk vozí na svém autě reklamu na TZB! Bydlíme ve městě a saze máme všude, ale vše dle odpovědných OK. Mám se odstěhovat a dům prodat jak radil úředník KÚ? Nebo udělá někdo pořádek a donutí s tím odpovědné udělat pořádek! Jaký je Váš názor? Je třeba snižovat Imise aut nebo ne?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.