Dakon kouří, netáhne

Rubriky:

Reklama
AH Anna Heis @anna.heis před 3 roky30.11.2020 14:53:00
Dakon kouří, netáhne

Dobrý den, moc prosím jestli někoho nenapadne čím to je.
Máme kotel dakon dor 16. Když zlobil, většinou stačilo pročistit a vše ok. Nyní nic nepomáhá. Teď trocha ženského popisu situace.
Ačkoliv má kotel vzadu otevřeny obě páčky a dolní dvířka jsou zavřeny, tak při jakékoliv snaze přiložit se vrchem vyvali z kotle kouř. Při jakékoliv snaze přivřít aspoň jakoukoliv ze zadnich 2 páček..kotel začne valit dým skrz horní desku. Zároveň když je velký oheň, tak při snaze přiložit vyšlehávaji plameny voforovně vrchem z druhé komory. To kotel také nedělal. Do třetice je kotel úplně mokrý..vypadá to na kondenzaci komína. To spodni kolečko co se vyndavá je úplně jak pokryté asfaltem.
Revize komína v 10/20. Dle kominíka je komín nezanesený a neni třeba čistit.
Nenapadá prosím někoho co to může být? Už tu hledám opraváře, ale minulý rok když jsme řešili že kozel začal čoudit, tak dle kominíka to bylo kotlem, dle technika na kotel to bylo komínem. Nakonec jsme sami vyčistili kotel a bylo po problému.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

9 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.