Protože jsem nenašel vhodné vlákno, zakládám toto nové. Máme střechu na stodole krytou plechem. Při vhodných teplotách dochází ke srážení vody na vnitřní straně a následnému odkapávání přes nové latě (i trámy). Je to stodola bez nějaké tepelné izolace, mezi pozednicí a plechem je mezera na výšku krokve, hřeben by měl mít odvětrávací mezeru. Plánuji z vnitřní strany připevnit na krokve fólii a předpokládám, že vzniklý prostor pomocí komínového efektu minimalizuje srážení vody ze vzduchu. Mohlo by to fungovat?
Já to nechal osudu. Ale asi nej řešením by bylo tam ten vlhký venkovní vzduch nepustit, prostě udělat nějakou…
před 2 roky
Dobrý den .chci taky na stodole vyměnit tašky za plech.nestačilo by jen na stávající latě natáhnout vhodnou fólií a…
před 2 roky
To nemůžu doporučit. Nástřik na krytinu je špatně. Setkal jsem se s tím jen jednou. PU pěna expanduje do vodních…
před 3 roky
6 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení