Zateplení strechy

Reklama

Rubriky:

Reklama
KP Karel Petrach @karel.petrach před 3 roky28.02.2021 20:34:00
Zateplení strechy

Dobrý den, poprosil bych zde o názor na zateplení šikmé střechy. Chtěl bych provést výměnu staré střešní krytiny za novou a přitom provést i zatepleni. Při prohlídce jsem zjistil, že současná skladba střechy je provedena po staru. Složení - z vnitřní strany místnosti je omítka na heraklitu, pak následuje podbití na spodní straně trámů, mezi trámy je jako zateplení papír -asi terak, latě, tašky. Takže zateplení není žádné. Trámy jsou tloušťky jen asi 10-12cm. Místnosti jsou obývané, proto přichází v úvahu provedeni zateplení ze střechy. Jediný postup který mě v současné situaci napadá je takový, že ke starým trámům by se přidaly po celé délce fošny 20cm vysoké a tím by mě vznikl prostor na zateplení minerální vatou alespoň 20cm, fólie, kontra latě, latě a tašky. Zajímal by mě Váš názor na takto provedení zateplení a dále zda-li je nutné dávat parotěsnou fólií pod minerální vatu. Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.