Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den,
chystám se zavřít horní balkón okálového domu. Balkón je oplechovaný, ale se spádem směrem k domu. Při letních bouřkách se naplní vodou a ta pak protéká stropem do prvního podlaží do obýváku.. přes balkón jde také zima.
Plánuju udělat svislý dřevěný rošt a ten zaklopit (zeď). Zateplení ani fasáda na to nepříjde, rád bych to udělal co nejlevněji...obýváme jen přízemí. Ten záklop bude vidět a bude na něj svítit slunce, je to západní sluncem namáhaná strana. Bude to sloužit jen proti té vodě a větru. Doprostřed dám jedno velké okno. Tu zeď která je za tím s těmy okny a balkónovými dvěřmi tam nejspíš nechám, nevím zda je nosná či nikoli.
Udělal jsem si průzkum materiálů a našel jsem desky
298 Kč/m2 Cetris basic
550 Kč/m2 Fermacell Powerpanel H2O
Jaká varianta je pro můj účel vhodnější? Případně byste doporučili úplně něco jiného? Budu rád za každou dobrou radu a typy, jak to udělat co nejchytřeji.
Díky za pomoc,
Jan Vaniš
0 odpovědí
Nevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení