RECUAIR

Rubriky:

Reklama
TZ Tomas Zakal @tomas.zakal před 2 roky08.03.2022 23:12:39
RECUAIR

Hezký den,

je zde někdo, kdo by byl schopen objektivně a ideálně na základě vlastní zkušenosti ohodnotit použitelnost výrobků značky RECUAIR? Chápu, že decentrální rekuperace není super volba, ale koupili jsme před dvěma lety hotový nízkoenergetický dům (dobře zateplený + TČ) a nechce se mi v něm řešit rozvody, samozřejmě by to nakonec nějak šlo, ale byl by to dost zásah. Nejde mi o úsporu nákladů na vytápění, ty jsou pro nás v pohodě i teď, vlhkost nás také v zásadě nijak netrápí. Jde mi primárně o trvalou lepší kvalitu vzduchu a také možnost větrat se zavřenými okny a nepouštět dovnitř hluk (jsme sice na vesnici, ale z jedné strany domu máme dost rušnou silnici). Takže klasická otázka, zda může fungovat něco decentrálního.

Výrobky RECUAIR vypadají marketingově super, má to nějaké patenty, nesnaží se tvrdit, že to vyvětrá pokoj pomocí trubičky a la brčko ve zdi, atd., tak si říkám, že technologie třeba už někam pokročila a nemusí to být úplně špatně. Bohužel k tomu nelze dohledat téměř žádné recenze nikde. Jinak s využitím dotace by to případně ani nestálo tak strašně moc. Pokud to není moc drzé, tak prosím vynechat odpovědi, které mi budou doporučovat centrální řešení. Už jsem jej jednou měl, takže vím, že je to určitě lepší řešení, ale v aktuální situaci to nepřipadá v úvahu.

Mockrát díky předem!

PS: Případné alternativní doporučení k RECUAIR naopak vítám :-)

Upraveno autorem před 2 roky
Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

12 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.