Krb - bezpečnostní vzdálenosti od hořlavých materiálů

Rubriky:

Reklama
JP Jana Po @jana.po před 2 roky23.04.2022 08:30:28
Krb - bezpečnostní vzdálenosti od hořlavých materiálů

Ráda bych se dozvěděla více informací ke krbům a jejich bezpečnostní vzdálenosti od hořlavých materiálů. Pokud nechceme mít v obýváku dlažbu, jak řešíte? Resp. často vidím, že nikdo nedává žádné sklo/plech..Někdo ochranu dá, ale v podstatě z hlediska normy stejně nedostatečnou. Např. v tech. listu ke krbu, který je ze 3 stran prosklený by mělo být na všechny strany 80cm - tzn., že dlažba by musela být nějakých 120x200cm což je už hodně..jak toto řešit? Někdo normu neřeší, ale pokud se vyhoří, bude to určitě první věc, co pojišťovnu bude zajímat..má někdo už zkušenost s plněním, pokud ochranu neměl? Také u podlah je uváděná různá hočlavost - vinyl/dřevo je někdy řada B, někdy C..má to nějaký vliv? Děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.