Dobrý den,
chtěl bych postavit malou dřevostavbu na přívěsu. Stěny bych chtěl mít difuzně otevřené, ale podlahu a strop nejspíše difuzně uzavřené.
Stavba bude využívaná i v zimě.
Nevím jak vyřešit podlahu.
Přívěs má totiž ocelový rám, na kterém je připevněny plech. Plech nejde demontovat, je přisvařovaný.
Bude to dělat problémy, když na tom plechu postavím podlahu?
Skladba podlahy by tedy byla z exteriéru do interiéru: plech, kontaktní difuzní folie, KVH hranoly 40x160 mm, parotěsná folie, OSB4 22 mm, topná folie, plovoucí podlaha.
Mám hlavně obavy z kondenzace na tom plechu, jak to vyřešit?
Předem děkuji.
Večeřa Dušan
Musíte řešit nejen bilanci vodní páry, ale také ochranu před hmyzem a hlodavci. To je daleko jednodušší pro variantu s…
před 11 měsíci
Děkuji. Já si právě myslím to stejné a proto se na to raději ptám zkušenějších. Mám tedy dvě možnosti. 1)…
před 11 měsíci
Mezi plechem a zbytkem konstrukce by měla být provětrávaná mezera. To je hodně optimistický názor, že parotěska tam…
před 11 měsíci
6 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení