Zdravím, stavíme pasivní dům na dotace (NZU oblast B). Součástí projektu je i malá fotovoltaika pro splnění PENB. Zajímalo by mě jestli někdo neví, co musí splňovat realizační firma aby to bylo z hledisla NZU vpořádku. Jsou požadavky stejné jako pro dotace na fotovoltaiku (NZU oblast C)?
Podle článku níže musí mít montážník osvědčení o odborné kvalifikaci pro všechny dotované instalace OZE. Pro NZU oblast C je to jasné, ale co oblast B?
https://oze.tzb-info.cz/12797-povinne-zk…
Pokud se někdo vyznáte v legislativě nebo máte praktickou zkušenost s realizací, ať už jako realizátor, nebo jako stavebník, budu rád za každou radu.
Zatím se mi podařilo mít u všech faktur připsaný text s místem stavby. Občas na to firmy zapomenou, ale rychle mi to…
před 12 dny
Diky za nazor, bohuzel bude mit pravdu pan kolega nahore (a zavazne pokyny) ... Ono ty prukazy montaznika ma uz kde…
před 12 dny
Jenom doplním, kdyby tady na to někdo narazil. Na oblast C lze dosáhnout jakožto na rozšíření stávající fotovoltaiky,…
před 12 dny
5 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení