Vyhledávání
Naše další weby
Zdravím, stavíme pasivní dům na dotace (NZU oblast B). Součástí projektu je i malá fotovoltaika pro splnění PENB. Zajímalo by mě jestli někdo neví, co musí splňovat realizační firma aby to bylo z hledisla NZU vpořádku. Jsou požadavky stejné jako pro dotace na fotovoltaiku (NZU oblast C)?
Podle článku níže musí mít montážník osvědčení o odborné kvalifikaci pro všechny dotované instalace OZE. Pro NZU oblast C je to jasné, ale co oblast B?
https://oze.tzb-info.cz/12797-povinne-zk…
Pokud se někdo vyznáte v legislativě nebo máte praktickou zkušenost s realizací, ať už jako realizátor, nebo jako stavebník, budu rád za každou radu.
Zatím se mi podařilo mít u všech faktur připsaný text s místem stavby. Občas na to firmy zapomenou, ale rychle mi to…
před 2 roky
Diky za nazor, bohuzel bude mit pravdu pan kolega nahore (a zavazne pokyny) ... Ono ty prukazy montaznika ma uz kde…
před 2 roky
Jenom doplním, kdyby tady na to někdo narazil. Na oblast C lze dosáhnout jakožto na rozšíření stávající fotovoltaiky,…
před 2 roky
5 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení