Plocha vchodova striska u novostavby - louze

Rubriky:

Reklama
HH Heidi Hill @heidi.hill před 2 roky08.07.2022 20:57:17
Plocha vchodova striska u novostavby - louze

Dobry den, nechali jsme si od firmy postavit dum na klic. Nad vchodovymi dvermi je mala striska do eL o rozmerech cca 2x0,6m. Tato striska je rovna, v projektu se sklonem 2 stupne. Na strisce se vsak v jednom miste drzi neustale louze, po kazdem malem desti a je tam nekolik dni, nez vyschne. V miste louze je prostispad, neni tam deklarovany spad 2%. S firmou mame spor, ona tvrdi, ze je to tak v poradku, my tvrdime, ze by se tam louze vyskytovat nemela, a to z duvodu rychlejsi degradace materialu, podminek pro vznik ruznych hub apod. (neni tam zadny spoj materialu, proste jen je stresni folie v tom miste nize nez okraje strechy a voda tak neodteka). Z hlediska norem, je v poradku, aby zcela nova striska o opravdu malem rozmeru mela na sobe vecne louzi? Dekuji moc za odbornou radu. S.K.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.