Vyhledávání
Naše další weby
budu renovovat panelový byt, kde jsou staré vypínače v ocelových zárubních. Tyto nahradíme obložkovými a řeším vypínač. Logicky se nabízí nově umístit vypínač hned vedle obložky. Nejjednodušší by bylo nalepit krabici s vypínačem na zeď ale to se mi moc nelíbí. Raději bych vypínač zapustil do zdi. Už jsem si s vrtáním do panelu užil dost, takže představa že bych tam dělal otvory pro instalační krabici zamítám. Spíš bych tam vrtačkou a flexou udělal minimální možný důlek a vypínač upevnil rovnou na panel. Asi to není úplně košér ale panel asi hořet nebude, tak v tom praktické riziko nevidím .. nebo je? A nevíte pls o nějakém typu vypínačů co by měl nejmenší nároky na hloubku? Našel jsem jen Solight slim .. ale nikde není uvedeno ani jaké ma rozměry toho zapuštění. díky za tipy
0 odpovědí
Nevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení