tenký vypínač do panelu

Rubriky:

Reklama
TE Tomáš Em @tomas.em před rokem27.07.2022 13:05:45
tenký vypínač do panelu

budu renovovat panelový byt, kde jsou staré vypínače v ocelových zárubních. Tyto nahradíme obložkovými a řeším vypínač. Logicky se nabízí nově umístit vypínač hned vedle obložky. Nejjednodušší by bylo nalepit krabici s vypínačem na zeď ale to se mi moc nelíbí. Raději bych vypínač zapustil do zdi. Už jsem si s vrtáním do panelu užil dost, takže představa že bych tam dělal otvory pro instalační krabici zamítám. Spíš bych tam vrtačkou a flexou udělal minimální možný důlek a vypínač upevnil rovnou na panel. Asi to není úplně košér ale panel asi hořet nebude, tak v tom praktické riziko nevidím .. nebo je? A nevíte pls o nějakém typu vypínačů co by měl nejmenší nároky na hloubku? Našel jsem jen Solight slim .. ale nikde není uvedeno ani jaké ma rozměry toho zapuštění. díky za tipy

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.