Zdravím, možná můj dotaz zní hloupě a budu za debila, ale k věcí.
Máme bazén Marimex Orlando s pískovou filtrací Marimex ProStar 6. Chci bazén na dně vysát od nečistot, našel jsem spoustu videí s návodem, kde se to zdá jednoduché s postupem : Zavodnit vysavač s hadicí, připojit do skimmeru a zapnout filtraci v módu filtrace. Zní to jednoduše, jenže problém mám takový, že když tohle udělám, z rázu je z odstáté vody po vypnuté filtraci ( a tedy usazení nečistot na dně kde by šli jednoduše vysát) voda rozvířená a tedy není najednou na dno ani vidět a nevím, co mám vysávat.
Jak se tomuto vyhnout? Při módu filtrace z trysky na boku bazénu tryská voda která to rozvíří. Jde to udělat jiným způsobem, abych se těch nečistot mohl zbavit, kromě nákupu drahého robotického vysavače bez nutnosti napojení na filtraci ?
Ta odsátá voda s "usazeným bordelem" se dá uchovat v sudech a po usazení toho bordelu ke dnu tu vodu (bez…
před 2 roky
Problém odsávání nemá s pH nic společného. Jistě ale pokud je studniční voda, ta obsahuje železo a jiné kovy, ty pokud…
před 2 roky
Pane Hošku, kapkový tester, který máte je naprosto v pořádku a vámi udávané pH také. Problém bude jinde. 1) Pokud se…
před 2 roky
19 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení