Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den,
Cca 2 měsíce mám nainstalovanou FVE na své vile v Teplicích,použitá technologie je hybr.střídač GoodWe GW 10K-ET a bateriový box Dyness 10.5kWp,
instalační firma mi bohužel není schopna vysvětlit mé tech.dotazy na portálu SEMS a další mnou vznesené dotazy.Chtěl bych zde požádat o pomoc
v následujících dotazech:
1/ mám fix.výhodný tarif od ČEZ,který mi zakazuje přetoky z FVE do sítě,nevím,zda mám nastavený na hybr.střídači zákaz přetoků do sítě a jak to lze nastavit?
V případě přetoků se vystavuji pokutě ze strany ČEZ.
2/ Na portálu SEMS nerozumím jedné věci,v těchto dnech,kdy je průměrná denní výroba cca 40kWh,která vysoce překračuje denní spotřebu všech elektrospotřebičů
v místě bydliště, což je 12kWh,na grafu SEMS se mi ukazuje,že od ČEZ neustále kupuji denně asi 6kWh,do FVE jsem instaloval proto,abych veškeré přebytky
vyrobené energie kumuloval do baterie a posléze t.j. v zimním období je spotřeboval,stav baterie mi ukazuje hodnotu cca 20% tak proč od ČEZ kupuji?
9 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení