Dobrý den. Mám plynový kotel Dakon Dua 24 CK a desku Honeywell 45005672-001 REV 04. Netopí ale ohřev TUV funguje normálně. Nejdřív se dělo to že při sepnutí termostatu občas kotel nenaskočil (termostat je v pořádku) pak už to bylo velmi často. Všiml jsem si že při sepnutém termostatu šel kotel zapínat a vypínat bez problému ručně na kotli. Tak jsem překlenul termostat a používal nějakou dobu jen ruční ovládání na kotli. Momentálně se při zapnutí topení neděje vůbec nic (spínač je v pořádku tlak vody také). Děkuji moc za radu jak toto řešit. David
Je to tak Pavle.Zabere to čas, přidáš znalosti z praxe,aby rada pomohla v nouzi.
před 2 roky
Bych rekl ze mu proste prijel servisak, ten vymenil desku a pan na nas jen zapomel :) ale neco natom bude:)
před 2 roky
Karle musíš si zvyknout,že dneska už lidi ani nepoděkují. Všimni si kolika tazatelům, kteří tu prosili o pomoc v…
před 2 roky
23 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení