Elektroměrový rozvaděč v pilířku - rozměr 40x50cm - území PRE-Di

Rubriky:

Reklama
RA Radek Adamov @radek.adamov před více než rokem03.10.2022 23:59:01
Elektroměrový rozvaděč v pilířku - rozměr 40x50cm - území PRE-Di

Budu instalovat FVE na území PRE Distribuce.

Mám aktuálně v pilířku osazenou elektroměrovou rozvodnici rozměrů 40x50cm, Holoubkov ER513/KVP7P s 3 fáz. elektroměrem - je to připraveno na připojení elektroměru s integrovaným HDO. Bohužel pro připojení FVE je třeba mít vydrátovanou pozici na 4Q elektroměr a HDO zvlášť. Měl jsem na místě několik elektrikářů, a většina mi nabízí jako jedinou možnost jak vyhovět požadavkům PRE-Di osadit větší rozvodnici s dvěma kříži - pro 4Q elektroměr a pro HDO. Znemená to tedy sekání či řezání v pilířku na větší rozměr.

Mám ale i jednu nabídku na retrofit do stávajících rozměrů - je to prý rozvodnice 40x50cm, co prý vyhovuje požadavkům PRE a vejde se tam 4Q a HDO - ale je to zastřeno obchodním tajemstvím - nějaká elektroměrová skříň na míru - samozřejmě za patřičně navýšenou cenu.

Je tu někdo, kdo řeší nebo řešil podobný problém?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.