Doporučíte firmu - FVE+TČ+Wallbox na RD v Nymburce?

Rubriky:

Reklama
Miroslav Hlavička @miroslav.hlavicka před více než rokem27.10.2022 15:16:01
Doporučíte firmu - FVE+TČ+Wallbox na RD v Nymburce?

Dobrý den,

hledám firmu, která by v rozumné době (tj. ještě před příští zimou) provedla montáž fotovoltaiky ve spojení s tepelným čerpadlem, a montáž wallboxu. Uvítal bych doporučení někoho spolehlivého, kdo si opravdu důkladně obhlídne celou situaci a životní styl naší rodiny a navrhne optimální řešení pro náš dům v Nymburce. Nechci trávit hodiny a hodiny času studiem problematiky, raději si chci zaplatit spolehlivého odborníka (ne žvanivého dealera s touhou hlavně něco prodat), který se o vše postará a navrhne to, co pro nás bude nejpoužitelnější. Například posoudí, zda pro TČ dělat vrt, využívat stávající studnu, nebo bude stačit vzduch-voda. Posoudí stávjící spotřebu elektřiny a navrhne lehce naddimenzované řešení (protože spotřeba bude spíš stoupat než klesat). Posoudí, zda se vyplatí při daném provozu i akumulovat energii do baterie, nebo ne.

Díky za každý _ověřený_a_prověřený_ tip. Ale prosím opravdu jen tipy, za které dáte krk. Vygooglit si seznam firem, co tohle montují, umím taky, ale nerad bych naletěl různým nespolehlivým malinám. :)

Děkuji a přeji všem hezký den i dny další.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.