Vyhledávání
Naše další weby
Zdravim, pripravuju instalaci pozemni FVE 16,3 kWp a vcera mi CEZ sdelil dost neprijemnou vec. Kdybych pry chtel pripojit mikrozdroj, musi mi dat az 10 kW, ale na vyrobnu pry nemusi a nejaky jejich program vyhodnotil pouze 50%. To by znamenalo nejak omezit pretoky do site behem slunecnych dnu na tech nejakych 8 kW. Nebo mi pripoji vsechno, ale musim si na vlastni naklady zridit vedeni primo k trafu, coz je ekonomicky nesmysl. Je to mala obec, FVE tam je jedna a navic bezpretokova, takze mi to jako laikovi nedava smysl....
Mam sitovy menic Goodwe 17KT-DT. Vim, ze tyto menice maji moznost omezeni vykonu, ale v tom menu je uvedeno omezeni vykonu na vystupu menice na stridave strane. Dodavatel mi ale tvrdi, ze je tim myslen vykon az na vystupu z domu po odecteni spotreby domacnosti, tedy za mericimi transpormatory. Mam s tim nekdo zkusenosti? Je to opravdu tak a v PV Masteru od Goodwe je jen spatne ten otrocky preklad do cestiny? Pripadne, mam nejakou sanci na jednani s CEZ? Rika se, ze s nimi to nema cenu, stat ve state... diky moc
To máte sice technicky pravdu, ale jak vysvětlíte stav, kdy stavebník si může připojit mikrozdroj 10 kWp, ale pokud to…
před 2 roky
Tak pak patrně bydlí někde v nezrekonstruované pr** na severu (hádám), až na konci ulice (typický scénář…
před 2 roky
A co s tím má společného soudobost? Pan říká, že tam žádná další FVE není. Zato další odběratele tam jsou.
před 2 roky
18 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení