Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý deň chcem sa spýtať nemáte niekto skúsenosti s kotlom DREW MET DREX24KW?Je to poľský kotol,mám ho už kúpený a v lete ma čaká výmena.Aj ešte sa chcem spýtať až máte niekto kotol s ručným prikladá im,s regulatorom ťahu kde je prikladacia komora cca 90 litrov,po akej dobe minimálne chodíte prikladať,hlavne pri spaľovaní samotného dreva, nakoľko uhlie je už dosť drahé a drevo si tazim sám.Dakujem za hocijaké info.
Dobrý večer p.Palko. Před rokem jste zakoupil kotel Drew MET jelikož uvažuji o zakoupení tohoto kotle mohu Vás požádat…
před 8 měsíci
No ja som si aj našiel na Slovensku vyhradeného distribútora tiež mi dali nejaké info,lebo už sú tie kotle aj na…
před více než rokem
To jsem jenom v rychlosti spočítal přes palec. Skutečnost může být jiná. Jak jsem se na to díval, tak to je jednoduchá…
před více než rokem
5 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení