Expanzka prepusta vzduch cez membranu.

Rubriky:

Reklama
EH Evzen Hurka @evzen.hurka před více než rokem15.04.2023 09:59:29
Expanzka prepusta vzduch cez membranu.

Zdravim.
Mam kurenie na drevo uz 11 rokov. Zacinam mat podozrenie ze mi unika vzduch z expanznej nadoby do kurenia. Neustale sa mi zavzdusnuje system. Musim kazdy tyzden udvzdusnovat. To nie je mozne aby tam bolo stale tolko vzduchu. Jedine co ma napadlo je ta expanzka. Tak som teda spravil nasledovny pokus. Vypustil vodu z expanzky, uzavrel samozrejme ventil smerom do kurenia, a natlakoval som ju na 3 bary. Tlak drzi, nikde prudko neunika, Zavrel som vypustaci ventil a pockal do druheho dna. Potom som ho otvoril a jejda trosku vzduchu vyfucalo. To ma utvrdzuje v tom ze membrana uz prepusta vzduch. Nie je este derava. Tlak si udrzala celu sezonu, ale ma to uz 11 rokov. Typujem ze membrana je uz vystarnuta a porami prepusta po troske vzduch. Je moznost membranu nejako este ozivit, utesnit nejakym pripravkom, ktory by sa nalial cez autoventil kde sa dofukuje?
Na duse kol su take latexove mlieka, myslite ze by to pomohlo? Alebo je nieco priamo pre expanzky?
Skusal niekto nieco take?
Diki.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

7 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.