Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den,
uvažuji o fotovoltarickém ohřevu vody. Poptal jsem proto několik firem, ovšem nikdo nechce dělat pouze ohřev, každý nutí větší FVE elektrárnu, hybridní střídač, baterii. Já chci pouze (2-3 kWp), obyčejný bojler + automatické řízení přetoků, 1f střídač bez baterie. Nyní ohříváme TUV plynem, zásobník 100 l, což naší spotřebě dostačuje. Jsme omezeni místem v koupelně, takže bych preferovat bojler, co nejmenší- 120, 160 l? Znáte spolehlivou firmu s delší tradicí, která by toto byla ochotna realizovat? Rovnou předesílám, že si netroufám udělat realizaci svépomocí, jak mi mimochodem doporučili v Columbusu. Děkuji.
Jenže nevíte, v jaké struktuře a jak konkrétně bude zdražovat. Je klidně možné, že se razantně zvednou hlavně paušály…
před více než rokem
Ten výpočet má jedinou vadu . zatímco dnes pokud máte peníze tak je raději utratte (inflace bude dlouho) . Naopak ceny…
před více než rokem
Ještě bych chtěl připomenout, že tato situace není nyní poplatná pouze pro polemiku kolem FV ohřevu TUV. Razantně dolů…
před více než rokem
8 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení