Zdravím, tak jsem si myslela, že už vím, co do podlahy, ale dnes jsem přečetla dvě naprosto odlišné informace. Na jedněch stránkách bylo, že "99 lidí si do podlah dává eps" a na druhých, že do podlah se kvůli zatížení dává xps. Jak je možné, že jsou tak odlišná doporučení? My tedy chtěli 15 cm xps a teď vážně nevím. Jedná se o rekonstrukci garáže, kde bude postaveno spací patro. Vytápět se bude topnýma rohožema. Je u nás poměrně hodně spodní vody. Co byste doporučili? Děkuji za názor.
Technicky by mě zajímalo ,jak si to pod tou pračkou sedlo aniž by něco prasklo.Minule Homola maloval vzedmutí desky…
před 26 dny
Silikonuju 15 let a nevšimnul jsem si nikde degradace, jen prasknutí v koupelně o kterém jsem psal
před 26 dny
Možná nejsem z Vašeho okolí (Český Těšín), ale já jsem si s tím práci dal. Je pravda, že mi to trochu rozčechral…
před 26 dny
12 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení