FVE + kondenzační kotel + zásobník na vodu

Rubriky:

Reklama
LM Libor Marek @libor.marek614 před 11 měsíci29.06.2023 16:21:43
FVE + kondenzační kotel + zásobník na vodu

Rád bych se dověděl, zda má někdo zkušenosti s ohřevem TUV z FVE do zásobníku s kombinací s kondenzačním kotlem, který má svůj vestavěný zásobník??
Rád bych z přetoků dohříval TUV do zásobníku (300 l) DC ohřevem, který mi dodavatel FVE je schopen nainstalovat, ale potřebuje k tomu připojit zásobník. Neměl by někdo schéma s popisem, jak by takový systém mohl pracovat?? Dočetl jsem se, že je vhodné primárně připojit zásobník na studenou vodu, která se bude ohřívat FVE. Pokud by slunce dostatečně nesvítilo a voda se dostatečně nenahřála, tak by teprve tato voda byla puštěna do kotle, který by ji dohřál a následně by šla do domu. Má někdo s tímto řešení zkušenosti? a pokud ano, mohl by se se mnou o ně podělit?
Předem děkuji za odpovědi

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

39 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.