Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den,
prosím o zhodnocení zapojení PT a radiátoru. Předělávám podlahy v jedné půlce domu a chtel bych tam dat PT. Ja vim, nejlepsi by bylo mit vsude jeden system, co jsem se zde docetl. Bohuzel.
Nicmene, do ted funguji podle nize uvedenho zapojeni, akorat bez PT. Funguje to dobre. Na kotli mam nastaveno 65°C a přes 4-cestný ventil smesuju vodu do radiatoru podle venkovni teploty. Křivku mam nastavenou od 35°C do max 55°C, ale po většinu zimy to jede 45°C. Čerpadla 1. a 2. jedou stále, zadne vypinani cerpadel.
Jde mi o to, jestli to co jsem prikreslil neni uplna kravina, co myslite ? Chtel pokud mozno, co nejvic zachovat stavajici zapojeni/soucastky a nepripravit se o ekvitermni regulaci. Mohlo by to tak fungovat ?
Děkuji za odpověď.
Tak jsou dovolené,co dělat,když vylezete z bazénu,že. Proč 3cv? Protože mi to funguje.
před více než rokem
Mohl jste si všimnout, že na podobné klamave reklamy reaguji dost agresivně. Klasika v tomto směru jsou infra fólie…
před více než rokem
V žádném případě nespochybňuji účastníky vysokývh škol. Akorát,že lektoři se trochu neumějí domluvit,co vlastně učí.…
před více než rokem
45 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení