ESTAV.cz - Požárně bezpečnostní řešení…
Běžný rodinný dům je zpravidla jedním požárním úsekem, jak jsme si řekli v minulém článku . Odstupové vzdálenosti domu od okraje pozemku či sousedních objektů určuje výška objektu, velikosti a…
Zdravím,konečně bylo zahájeno stavební řízení nicméně volala mně paní ze stavebního úřadu ,že soused podal odvolání jelikož požární pásmo přesahuje na jeho pozemek.Bohužel se sousedem není řeč a souhlas mně odmítl poskytnout.Je nějaká právní možnost jak dále postupovat ,aby stavební řízení mohlo pokračovat?Volal jsem u projektantovi ,řikal že se na to podívá ,že snad existuje protipožární plot nebo snad i jiná protipožární okna...no ale že neví...případně děkuji za rady...
Souhlasím. Ale všichni víme, že ne vždy a všude se postupuje podle zákona. Může to být ovlivněno neschopností,…
před 2 měsíci
Byl jsem na ŽP kvůli zalévání stromků z potoka,prozatím mám devět papírů s tím,že musím ještě na povodí Odry. Předpis…
před 2 měsíci
Cítím to stejně, ale to pak ten člověk na stavebním úřadě je totální alibista. Měl by mu tedy na rovinu říct, že…
před 2 měsíci
24 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení