Externí řízení klimatizace/řízení výkonu klimatizace

Rubriky:

Reklama
LR Libor Růžek @libor.ruzek před 10 měsíci12.07.2023 13:51:33
Externí řízení klimatizace/řízení výkonu klimatizace

Ahoj všem,

chci si pořídit klimatizaci a chtěl bych jí zapínat/vypínat nebo ještě lépe spojitě řídit výkon klimatizace podle přebytku energie z fotovoltaiky. Prošel jsem nějaké manuály k pár typům klimatizací od různých výrobců a nedaří se mi najít žádnou klimatizaci, která by umožňovala řízení z vnějšku. Sice jich spousta má ovládání mobilem nebo z PC přes WiFi, ale do toho se budu složitě napojovat. Nemáte někdo nějaký tip na klimatizaci, která by umožňovala řídit výkon z externí regulace (ideálně spojitě třeba přes analogovou smyčku)? Nebo alespoň přes binární signál zapnout/vypnout. Nebo nějakou klimatizaci s komunikací modbus ... Prostě marně hledám nějaký tip, který bych rozumně propojil s fotovoltaikou.

Budu vděčný za jakoukoli radu.
L. Růžek

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.