Přesunutí WC z bodu A do bodu B

Rubriky:

Reklama
JV johhann vavrenco @johhann.vavrenco před 10 měsíci13.07.2023 16:05:18
Přesunutí WC z bodu A do bodu B

Zdravím,
poprosil bych zdejší odborníky o radu. Potřebuji přesunout WC ze stávajícího místa do asi 5-6m vzdálené místnosti, kde není odpad, potřeboval bych tedy i do cílového místa natáhnout odpadovou rouru. V cestě mi stojí dvě příčky.

Jaké by bylo nejlepší řešení?

Stačilo by natáhnout klasickou odpadovou rouru o průměru 100 (nebo kolik to má být) nebo instalovat k WC nějaké sanitární kalové čerpadlo, co jsem viděl na internetu (takový ty Saniboe)?
Jde mi o to, že když se to udělá klasickou cestou, jestli to není moc velká vzdálenost, jestli by se to nějak neucpávalo i když to bude mít dostatečný spád. Myslel jsem, že bych vyndal to stávající WC, do toho nacpal nějaký koleno a pokračoval trubkou až na místo určení, že by to mohlo jít. Takhle bych si to představoval. Kalové čerpadlo by bylo pouze krajní řešení-kdyby to jinak nešlo.

Přikládám plánek.

Díky za rady
J.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.