Sádrokartonový podhled / parozaábrana

Reklama

Rubriky:

Reklama
LM Lukáš Mík @lukas.mik před 9 měsíci07.08.2023 15:40:50
Sádrokartonový podhled / parozaábrana

Dobrý den,
chtěl bych poradit, aktuálně mám v plánu sádrokartonový podhled v podkroví kde už mám ze strany střechy hotové zateplení a teď se rozhoduju jakou použít parozábranu a kam jí umístit. Podhled bude snížení o cca 5 cm a moje představa je:

Rozhoduji se mezi použitím reflexní parozábrany kterou bych dle mých představ nasponkoval (nebo jestli by fungovalo to lepidlo ve spreji na parozábrany) přímo do původního nahozeného rákosového stropu a samozřejmě sponky přelepil a přes nalepenou reflexní parozábranu bych dal přímé závěsy NEBO jít cestou klasickou a dát parozábranu přímo na sádrokartonové profily.

Nad rákosových stropem je udělané nové zateplení 2x16cm vaty do kříze, na vatě položená kontaktní membrána a zaklopeno prknama.

Díky za rady.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.