Dobrý den, v posledních dnech mi začala z instalovaného odvodu kondenzátu hadicí (asi) přímo do odpadu kapat voda (viz znázorněná šipka - místo, odkud voda teče). Máte prosím někdo podobnou zkušenost s takovou instalací? Zajímá mě zejména to, zda by šedá hadice měla na vývodů z kotle být utěsněna (nebo na volno jako ve videu), případně zda může dojít k ucpání bílého sifonu. Osobně mám podezření, že bude zanesena samotná šedá trubka, neboť voda v ni musí stát. Ale než se pustím do rozebrání, tak raději zkusím tady. Díky za názory a přeji všem hezký den!
Tak to je prvořadé udělat komplet servis.
před více než rokem
Skôr mam dojem že treba vyčistit sifon v kotli, ten hneď vedľa sivej hadici z ktorej kape...
před více než rokem
Jeden sifon je přímo v kotli! Proto není vhodné,aby byly dva za sebou. Ten ve zdi(bílý) zdemontujte a dejte tam…
před více než rokem
5 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení