Realizuji přístavek k domu, který bude sloužit jako veranda. Stěny jsou z Ytongu, Skladba stropu směrem z místnosti bude sádrokarton - parozábrana, seklná vata 20cm - OSB deska.
Mám dotaz, zdali na tu OSB desku mohu udělat beton v malém spádu, na něj IPU a jako další vrstvu modifikovanou alfaltovou lepenku a jako izolace stačí těch 20cm vaty, nebo mám na beton ještě položit polystyren (5cm?) a až na ten samolepící asfaltové pásy?
Děkuji
Spád vytvoříte tak, že krokve budou uložené šikmo a na věnci, také kotvené, dokonce můžete vynechat pozednice. Vatu…
před 24 dny
Ty krokve už mám koupené a 20cm kvůli tomu, že jsou stejně vysoké jako Ytong, takže do poslední řady Ytongu jsou…
před 24 dny
Na ukázku jak se dělá střecha na marketu. Trapézový plech, tři vrstvy rohoží a polyfúzně svařena střešní fólie. Není…
před 24 dny
9 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení