Vyhledávání
Naše další weby
Ahoj, mohu se zeptat jak, co nejvhodněji nastavit aplikaci Alpha ess?
V úterý 3.10. nám konečně vyměnili elektroměr. Takže screeny jsou za každý den, ode dne spuštění.
Dnes odpoledne čtvrtek 5.10. na hodinách byla spotřeba ze sítě 20kwh NT, 2kwh VT a 10kwh přetoky. Ale aplikace ukazuje za celou dobu nulu u odeslání do sítě.
Také se nám zdá divné, že baterie je prakticky pořád na 100%, jen v noci se vybije opravdu jen o malinko.
Večer to ukazuje odběr z baterky okolo 53W. Jsme v domě dvě domácnosti, takže dvě lednice s mrazáky, dva pultové mrazáky a nějaké drobnější spotřebiče. To se nám zdá také málo.
Já jsem doma s dětmi, takže funguji převážně během dopoledne. Dnes jsem si sledovala, kdy co používám. V kuchyni jsem začala používat spotřebiče v 10:30. Od 11 do 12 jela hlavně trouba, ale v aplikaci to ukazuje v čase od 10 do 12:30, že do domu z FVE ani z baterek nešlo nic.
Je takové chování normální, nebo máme něco špatně? Děkuji za rady.
0 odpovědí
Nevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení