Rekonstrukce podkroví - pořadí prací

Reklama

Rubriky:

Reklama
ZS Zdenek Seidl @zdenek.seidl před 7 měsíci26.10.2023 10:03:09
Rekonstrukce podkroví - pořadí prací

Dobrý den, rekonstruuji podkroví ve 100 let starém vepřovicovém domu. Vnější zateplení není a nebude kvůli památkové péči. Stávající podlaha je poval, nová podlaha má dle projektu skladbu: separační folie, voština Fermacell 30 mm, podsyp Fermacell do voštiny 100 mm, EPS 140 mm, desky Fermacell 30 mm. Podlaha je takto vysoká kvůli dorovnání vazných trámů střechy.
Kolem dokola, podezdívky i štíty, mají dle projektu 150 mm SDK předstěny: SDK + minerální izolace. Co mám dělat dřív, podlahu nebo předstěny?
Raději bych nejříve celou podlahu, aby se dalo udělat schodiště a prostor by se dal využívat zatím jako skladiště. Na druhou stranu když spustím nejdřív předstěny, bude jimi podlaha izolovaná od studených obvodových zdí.
Děkuji za odpověď a zdravím.

Upraveno autorem před 7 měsíci
Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.