Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý deň,
idem sem po radu, nakolko sa mi zacina podstatne zhorsovat problem v jednej izbe.
v rodinnom dome na hornom podlaží pod strechou mám problém s tepelným mostom.
V rohu sa mi zacali tvorit plesne, vid fotka. Lenze problem je v tom ze pred rokom to bolo menej, .
Teraz je otazka, co ten problem znasobuje.
Co sa udialo:
2021 - komplet vymalovanie izby Primalex Polar (vraj tato farba je pre plesne nestastne riesenie - vas nazor?)
2021 - kúrenie fungovalo v režime - cez den kúrenie, v noci útlm na 18 stupňov, a už vtedy sa začal objavovať kondenz na rohoch. Som majiteľom domu od 2020, takže neviem na 100 % potvrdiť ako to bolo v minulosti, ale keď som dával izbu premalovať v 2021, tak žiadny kondenz v rohoch ani plesne tam neboli.
2023 oktober - instalacia rekuperacie Mitsubishi Lossnay
Strop je z Miako, na tom je spadova vrsrtva (asi škvára ) a následne hydroizolácia, bez zateplenia.
Otázka je, čo sa zmenilo v priebehu tohto času. Chápem že tepelný most je problém, ale bol tam roky a takéto problémy sa predtým neboli.
Aktuálne je v izbe aj rekuperácia, ale tá žiaľ nepomohla skoro vôbec.
Ďakujem za každú radu.
Ja nerikam, ze jsou bolsevickym vymyslem. Panelaky se take v mensi mire stavely i na zapade... Radovka je proste…
před 11 měsíci
Řadovky nejsou nic špatného a ani nejsou "bolševickým výmyslem".…
před 11 měsíci
Rekuperace temer jiste nefunguje. SDK neplesnivi diky duslednemu parotesu. A pod tim to take neplesnivi, jelikoz…
před 11 měsíci
16 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení