Dobry den. Kupili sme byt v novostavbe v Prahe a toto su rozvody vody a kanalizacie v kuchyni (pozrite foto). Vodari mi vravia ze je to komplikovane tam dodat potrubie ale ze sa to da. Ja rozmyslam ze to zadam skor ako reklamaciu ale chybaju mi argumenty (okrem toho ze do buducna nam tam hrozi riziko zatekania odpadu z kuchyne). Vie niekto znaly interpretovat prislusnu normu a vysvetlit ci to je na reklamaciu alebo nie? Nehnutelnost bola kupena v maji tohto roku. Dakujem.
Dobrý den, je dobře,že máte výkresy otázkou zůstává jestli jste je předal instalatérům a elektrikářům. Z vlastní…
před 10 dny
Když bude ten spoj volný nebude se křížit tak je to spoj jako každý jiný a nepoteče. Podle mě se tam bude dávat špatně…
před 10 dny
Ty zásuvky mohli být kdekoli jinde. Za skříňkami, myčkou, ledničkou atd. Za umyvadlem je to nejhorší místo. Za prvé…
před 10 dny
11 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení