Vyhledávání
Naše další weby
Ahoj, potřeboval by jsem poradit.
V RD mám podlahovku, vytápím elektrokotlem Protherm RAY 14, ale kotel mi natápí vodu do systému jen na 26 - 28°C.
Na termostatu (Protherm MiGo) mám nastaveno 21°C, teplota v místnosti je 19°C. Kotel běží, ale nenahřeje vodu na více než 28°C.
Ikdyž zvedám ekvitermí křivku, kotel nezvýší teplotu topné vody.
P.S. od kotle mám ječtě nataženo topení do garáže - 2 radiátory, ty mám ale vypnuté.
Věděl by někdo, kde je chyba, nebo co mám udělat?
Dříve (na jaře vše fungovalo jak má, problém jsem zjistil až nyní při větších mrazech.)
Časovač kotel v sobě nemá. Zatím ho neřešte. Když jste odpojil to Migo tak jde na kotli nastavit vyšší teplota?
Ten ekviterm v kotli tedy bude zvyšovat či snižovat tu mou nastavenou teplotu vody podle venkovní teploty, rozumím…
Tak jen se tam musí nastavit max. teplota ekvitermu ale jak to už nepamatuji řešil jsem to s někým před několika lety.…
Kotel má několik omezení a nevím jak to máte nastaveno na vaši desce. Máte nějaký návod kde je zapojení vašeho kotle?
před 10 měsíci
To jsem zjistil po odpojení Migo a zvedl jsem teplotu na 38°C tak se zvýšil výkon kotle, takže kotel je OK. A jak…
před 10 měsíci
nastavenou ppodle ekvitermu
před 10 měsíci
48 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení