Prehrati elektrokotle Protherm Rejnok 9k

Rubriky:

Reklama
DN David Neuman @numinen před 4 měsíci07.01.2024 10:50:30
Prehrati elektrokotle Protherm Rejnok 9k

Dobry den.

Poprosim Vas o Vase zkusenosti a rady ohledne zavady prehrivani vyse uvedeneho kotle Rejnok 9k. V kotli preskocila pojistka a zablokovala chod havarijnim termosatatem, kdy voda dosahla teploty 95 stupnu. Po vypnuti elektrokotle jisticem teplota klesne na 30 stupnu pres noc. V tu chvili ho muzu zase zapnout, odblokovat pojistku na havarijnim termostatu a uz se zase ridi externim termostatem a slape i 10 hodin v poradku. Toci cerpadlo, drzi teplotu na 60 v plnem vykonu. Ve chvili, kdy dosahne teplota v mistnosti pozadovanych stupnu, tak kotel vypne a cerpadlo toci jeste 12 minut ( na desce jsou 3 varianty /4/12/20) a pote zacne teplota stoupat az na prave tech havarijnich 95, kdy se cely cyklus musi opakovat. Predem jsem Vam vdecny za jakekoliv rady a berte prosim zretel na to, ze nejsem odbornik. Diky a preji hezky zbytek vikendu.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

13 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.