Pokles tlaku na 0

Rubriky:

Reklama
LG Lukáš Gwuzd @lukas.gwuzd před 3 měsíci13.01.2024 07:00:21
Pokles tlaku na 0

Potřeboval bych poradit. Mám nově udělaný peletkový kotel athmos. Jede od října,ale řeším pokles tlaku na 0. Úplně. Když kotel přestane topit a vychladne, tlak klesne úplně na nulu. Předtím jsem měl Viadrus na tuhá paliva a tlak neklesnul nikdy pod 1, naopak,spíše jsem řešil opak. Tragicky je fakt,že začne po vyklesu tlaku řádit voda v radiatorech,takže to všechny probudí. Jako by voda tekla pryč. Dopouštím vodu prakticky denně. A teď ta největší záhada. Nikde neuniká voda. Nikde není mokro viditelně. Občas je trochu vidět voda u ventilu na akumulačce. To by mohlo být ono. Ale já jsem tu vodu za ty 3měsice dopustil už asi 20krat. Zpočátku méně často. Nyní je to horší a horší. Napadá někoho způsob, jak přijít na to,v čem je problém? Já těmto věcem nerozumím,samozřejmě to řeším s firmou,co to dělali. Jenže je leden a úplně odstavit kotel se mi zatím nechce. Když kotel hoří,je vše OK. Díky

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.